Tillsammans med Metod arkitekter skapar vi här 40 stycken välplanerade, moderna bostadsrättslägenheter med ett unikt, fritt läge att avnjuta såväl hav som natur. Husen placeras i söderläge med inglasade balkonger mot park och vatten. På översta planet inreds unika terrasslägenheter med generösa sociala ytor samt stora terrasser.

Genomgående är lägenheterna ljusa, sobra och lättmöblerade. Redan i grundutförandet är de väl utrustade med noga utvald interiör. Väggar målas vita och golvet är enstavsparkett av mattlackad, vitpig­menterad ek. Förvarings­lösningar utförs med skjutdörrsgarderober vilket tar väl tillvara utrymme och rumshöjd.

Lägenhetsskiljande väggar i betong och övriga väggar med ytskikt av gips med bakomliggande träskiva, vilket underlättar för dig att hänga tavlor.

Köket – hemmets hjärta! Som standard har vi valt ett vitt kök med ramlucka “Form” från Marbodal tillsammans med en grå bänkskiva i stenkomposit – Skåp i fullhöjd och djupa utdragslådor med borstade beslag samt mjukstägning. Integrerad diskma­skin, ugn och mikro i högskåp samt rostfria vitvaror.

I snart hundra år har vi på Marbodal designat, byggt och levererat kök över hela landet. Idag är Marbodal ett stolt och modernt företag, men vår hantverkstradition och vår känsla för kvalitet är fortfarande lika stark. Varje kök är unikt. Och varje kök tillverkas med människor i fokus. Köket är en plats för livet och det är vårt jobb att se till att den platsen blir så bra som möjligt. Och att du som kund blir hundra procent nöjd med den platsen. ”

Badrummen är helkaklade och har dolda rördragningar, toalettstolar och kommoder är vägghängda för att underlätta städning. Elkomfortvärme i golv samt el­uppvärmd handdukstork. Infällt i tak sitter dimbara LED-spotlights. De större våtrummen har plats för badkar och är utrustade med tvättmaskin, torktumlare samt en praktisk arbetsbänk (Mindre tvårumslägenheter är utrustade med kombimaskin).

Stilval Utöver standardutförandet kommer du som kö­pare till en lägenhet i Brf Söderläget kunna påverka interiör­en genom flera val, såsom val av köksluckor, stänkskydd, bänkskivor mm.

Bekvämlighet Samtliga lägenheter nås via hiss och har i detalj tillgänglighetsanpassats för att passa de krav våra olika förutsättningar i livet ger oss. Respektive lägen­het har tillgång till eget förråd, gemensamma cykelförråd samt utrymmen för barnvagnar och rullatorer. Intill fastighetens entréer finns 40 st parkeringsplatser med el-plint.